Skocz do zawartości

wybór smartfona do 1500

kubusszerokopasmowy

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam zamiar kupuć za jakieś miesiąc nowy telefon (smartfon) i nie wiem który kupić myśle nad-

-htc desire hd

- Motorole ATRIX 4G

-samsung galaxy s

-Samsung Galaxy S II

najbardziej podoba mi sie htc hesire hd .

i dlatego zwracam sie do was o opinie i wybór ( bo może ktoś ma na forum) poszczególnych modeli.

z góry mówie nokia nie wchodzi w gre .

pozdrawiam.

zapomniałem dodac jeszcze -HTC Sensation

Odnośnik do odpowiedzi

z góry mówie nokia nie wchodzi w gre .

Ja osobiście polecam i używam Nokie N8.

To się dogadaliście :huh:

A co myślisz o jakimś produkcie Apple'a ?

Edytowane przez Mekk
Odnośnik do odpowiedzi

W 100% polecam Galaxy S. Miałem go, to na prawdę świetny telefon. Typowa zabawka, gry chodzą jak na Iphone. Świetny wyświetlacz, super przygląda się internet itd.

Odnośnik do odpowiedzi

Apple'a odpada jak dla mnie lipa, nokia n8 to masakra mało pamięci ma ja p[otrzebije duzo pamieci poniewasz bede korzystal wielu aplikacja na raz

ogladam teraz testy HTC Sensation i wypada zaje....... 768 ram to juz jest sporo filmu 1080p i co najważniejsze procesor x2 1.2 ghz snapdragon

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw to trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie do czego Ci ma służyć smartfon.

Po drugie, warto zapytać byłoby na jakimś specjalistycznym forum, poczytać testy np. na telepolis.

Tutaj, każdy zachwala to co sam widział/miał.

Uwagi:

- system Android na pewno się rozrasta, ale zwróćcie uwagę, że do tej pory bezpłatne aplikacje zmieniają się na płatne i lepiej nie będzie.

- Nokia N8 - odradzam, 8/11 znanych mi sztuk tego telefonu wróciło do serwisu, bo się psuły.

- Samsung - I do wszystkiego, oprócz zdjęć. Samsung II już nawet ze zdjęciami daje radę. Na pewno HTC go nie przebija żadnym modelem.

- HTC - dobre, niedrogie, w większości modeli bardzo szybki internet. Desire HD na pewno warte polecenia.

Tutaj ciekawy art. porównawczy:

http://tech.wp.pl/kat,1,title,Szybki-test-...ml?ticaid=1c77c

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.