Maja100 Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Widzę, że nie było jeszcze takiego tematu na forum a jestem ciekawa czym się zajmujecie zawodowo To może ja zacznę .. Jestem studentką drugiego roku biologii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Będę teraz na 3 roku na kierunku Bioinżynieria Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Były absolwent biologii, choć mgr z genetyki... ale to dawne czasy... obecnie w całkiem innym zawodzie i wiedza tylko ubyła - ta z biologii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol_187 Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 4 rok kierunek Mechatronika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adivip125 Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 4 rok kierunek Mechatronika o to ja podobnie, 5 rok, kierunek Mechatronika, specjalność Automatyka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Ja prowadzę sprzedaż okien i drzwi. Teraz zaczynam zarządzanie i inżynierię produkcji na politechnice. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Szlifuję gimbaze! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Studia o Informatyczne o specyfikacji Bezpieczeństwa sieci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Na razie w ''liceum'' (ang. collage) studiując medycynę. W przyszłości (za dwa lata) medycyna na uniwerku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robusiek Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 (edytowane) AGH Górnictwo i Geologia - du.pia na grubie dziołcha ;D Edytowane 20 Września 2012 przez Robusiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny8_1991 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 A ja studiuję Technologię Żywności na 3 roku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-AND- Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Ja jestem studentem II roku Akademii Morskiej w Gdyni kierunek nawigacja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Przez 4 lata studiowałam zootechnikę - bez finału Później skończyłam studium fotograficzne, przez kilka lat sprzedawałam sprzęt fotograficzny, zaś aktualnie siedzę na fejsie i mi za to płacą (jestem content designerką). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 2 lata teologii na wydziale teologii uniwersytetu śląskiego obecnie matka karmicielka 2 dziewczynek poza tym jestem akredytowanym doradca do spraw noszenia dzieci w chustach i nosidłach miękkich W Planie studia(fizjoterapia)potem kurs masażu niemowląt,kurs doradcy laktacyjnego a potem coś swojego z tego ma powstać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Dawno mnie nie było i wyprzedaje swoje rośliny, ale tylko na dwa lata, bo mnie to ciągle jara i chce wrócić, ale już w wielo roślinnym terra wzbogaconym owadożerami i żabkami . Więc ciągle się czując użytkownikiem forum: lekarsko-stomatologiczny 3 rok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi