Tomason Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Witam Temat pewnie był, ale dawno, więc będzie nowy. Jakie macie hobby (oczywiście poza owadożerami)? To ja tak: Biologia, Terrarystyka - głównie teoretyczna, dopiero bo przeprowadzce będę mógł rozpocząć spełnianie marzeń Film, film dokumentalny, muzyka, Ekologia - ale w prawdziwym znaczeniu - zależność pomiędzy określonymi gatunkami, a środowiskiem, Turystyka - piesza, ale niestety ostatnio nie mogę - choroba stawów; a także zmotoryzowana Resztę hobby wypiera szkoła Pozdrawiam Edytowane 7 Października 2012 przez Tomason Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Moja lista : - bilard, - perkusja, - ogólnie muzyka, w tym kolekcjonowanie albumów CD, - dart, - degustacja dobrych piw (choć to ostatnio zapomniane hobby ze względu na fundusze ) - dawniej jeszcze fotografia (http://slodko-kwasny.co.cc/), ale obecnie poszła w odstawkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Ja to: -Fotografia (Ranga Amator amatorów ;P) -Ekologia (wpływ człowieka na środowisko) -Rośliny i zwierzęta -Komputery -Okazyjnie czytanie -Historia drugiej wojny światowej- robiłem prezentację przed klasą na jej temat w zeszłym roku -Kuchnia (głownie robienie ciast ) -Biologia -Chemia Edytowane 7 Października 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Pytany poza forum, mogę wzbudzić zainteresowanie drapieżnymi roślinami, ale tutaj to nie przejdzie, więc co poza tym? Kino europejskie. Na to, co oglądam funkcjonują obrzydliwe i bufoniaste określenia typu; kino ambitne, niezależne, niszowe. Każde z tych określeń wymyślił pyszałek, problem w tym, że innych określeń nie ma. Od niedawna poezja śpiewana (od Kaczmarskiego do Stachury). Poza tym kontakt z możliwie jak najmniej zmienionymi przez człowieka miejscami, gdy tylko jest wolna chwila. Temat Bieszczad, poruszany tu czasem na shoutcie też chyba mogę uważać za swoje hobby bo poza przemierzaniem szlaków to także muzyka, powieści, poezja, historia, filmy, legendarne knajpy, więc gdzieś tam obecne od paru lat na co dzień. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 To i ja się podzielę: -muzyka (amatorska gra na gitarze elektrycznej, no i słuchanie, kolekcjonowanie płyt ulubionych zespołów ) -narty -strzelectwo sportowe -szeroko rozumiane podróżowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Biologia była kiedyś Pierwsza miłość to lotnictwo, a największa życiowa to Formuła 1, no i związana z nią meteorologia (robię prognozy na GP dla jednej stronki), a tak co jeszcze... snooker, darts, ogólnie nauka astronomia.... ogólnie wiele rzeczy mnie interesuje.... ale w wymienionych wyżej czuję, że czasem mogę tez coś powiedzieć i czymś się podzielić a nie tylko chłonąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio802 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 (edytowane) -Siatkówka (od 4 lat), -Biologia, -Fotografia ( http://www.garnek.pl/sewi120/22964065 ), -Nie trzeba chyba wymieniać owadożerów, ponieważ jest to oczywiste , -Turystyka górska. Edytowane 7 Października 2012 przez sewcio802 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adivip125 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Jak tak czytam Wasze zainteresowania to wychodzi na to, że z każdym chyba miałbym jakieś wspólne tematy poza owadożerami a więc od 'największych' zaczynając: szeroko pojęta przyroda (głównie owadożery, kamienie, skamieniałości, minerały) montaż nieliniowy i tworzenie efektów w filmach, kompozycja astronomia - głównie astrofotografia, oglądanie nieba przez teleskop, lubię pisemka na ten temat amatorska fotografia - lubię eksperymentować z aparatem, kocham makro elektronika, informatyka - z tym jestem/będę związany zawodowo. I dobrze, bo lubię od czasu do czasu machnę ciasto (Gekon mam nadzieję że powymieniamy się jakimiś sprawdzonymi przepisami ) sezonowo narty i podróżowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 hobby jak i zainteresowania: - botanika - biologia - elektronika - informatyka - od niedawna robotyka - psychologia i filozofia w tym głównie NLP - ekonomia - astronomia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 +Głównie uprawianie sportu: -siatkówka od 8 lat -koszykówka -ping pong -piłka nożna -piłka ręczna +Fotografia +Akwarystyka (aktualnie przerwa) +Gry komputerowe, choć teraz nie ma na nie czasu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Jeżeli chodzi o mnie to: - Terrarystyka - Hoduję Gekona Lampraciego, wieczorami przesiaduję na forach o gadach. Obecnie buduję z tatą nowe terrarium dla mojego pupilka. - Motoryzacja - Poruszam się motocyklem, rozkręcam cylinder i głowicę w 10min. :troll: - Rośliny owadożerne - Wiadomo o co chodzi. - Wędkarstwo - Latem bardzo często jeżdżę na nocki z tatą i kumplem. Nie ma to jak spanie w deszczu, koło ogniska. Oczywiście pod gołym niebem. - Gitara - Gram na gitarze elektrycznej. Dla zainteresowanych - mój sprzęt to Epiphone Les Paul 1959. - Harmonijka - Czasami pogram też na harmonijce. Dopiero zaczynam naukę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trol Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Witam -Rośliny owadożerne -Akwarystyka(w domu akwarium 200l na działce oczko wodne i torfowisko) -Terrarystyka(pare gadów i 2 modliszki) -Pirotechnika -Wędkarstwo -Zbieranie grzybów -Filmy -Turystyka(zwiedzanie torfowisk i gór) -Muzyka(DANCE,TRANCE,DUBSTEP,HANDS-UP,ELECTRO/HOUSE,HIP HOP) -Siatkówka -Strzelectwo(głównie z wiatrówki) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) To teraz kolej na mnie -film (jako widz) -komputery - strona techniczna plus głowienie się nad problemami typu: 'Dlaczego nie działa?" -kosmetyka samochodowa -piwo -owadożery @edit: -moja praca Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez karaluch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 jazz i pokrewne rozmnażanie roślin (już jako dzieciak znosiłem do domu nasiona) bonsai i ogólnie Japonia Armenia opera i operetka dobre kino fan Kubicy fotografia (na razie tryb automatyczny ) więcej grzechów nie pamiętam, a coś by się znalazło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam. Oto moje nietypowe zainteresowania. - parapsychologia - ezoteryka - rośliny - natura - zwierzęta - muzyka - motoryzacja - teorie ( życie po życiu i pokrewne, spiskowe , pochodzenie człowieka , doznania pozazmysłowe) - tradycja wschodu - religie - strzelectwo - turystyka - historia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi