piotr1990 Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Czy ktoś ma informacje na ten temat? Coś od dłuższego czasu nie ma ich online Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Rzeczywiście. Nic na ten temat nie wiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Z tego co mi wiadomo to Witek ze swoimi roslinami sie rozstal.. Nie wiem za bardzo jak jest z labem ale moze tez zamknal sprzedaz owadozerow z in vitro skoro nie mial czasu na hodowle.. Ciezko mi powiedziec, tylko spekuluje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Niestety ale nie sądzę, żeby otwarli greenspot ponownie, przynajmniej nie w tym roku, bo sprzedali wszystko co mieli .. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2013 Greenspot wrócił online! ale bez roślin widzę jak na razie. Same produkty do TC Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi