Wrazik Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Najpierw musisz znaleźć. A w pierwszym lepszym kawałku lasu go nie znajdziesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 23 Lipca 2013 przez Kosa1984 Proszę nie pomagać szabrownikom. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Widzę, że sezon na torfowca w pełni. Ja wczoraj znalazłam las pełen mchu torfowca, ale jednak wolę sobie za te kilka złotych kupić małą kępkę, rozmnożyć i spać z czystym sumieniem i mieć pewność, że żadnego świństwa nie zawlokę do roślin. W internecie jest trochę ofert. Za max 10zł dostaniesz litrowy woreczek mchu, a to dość sporo. A jak do kogoś ładnie zagadasz to sprzeda ci o połowę mniej albo dorzuci gratis do przesyłki z innymi roślinami. Fajnie pójść sobie do lasu, znaleźć, wyrwać i mieć, ale ja osobiście wolę najpierw poszukać legalnych rozwiązań, które nie zemszczą się na mnie. Będę miała czyste i sumienie, i hodowlę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Kombinowanie? Idę, zrywam. Mam. Owszem, masz. Drugie ostrzeżenie. Pozostałych użytkowników forum proszę o nieułatwianie szabrownikom niszczenia natury. Argumenty typu "jak wezmę trochę, nic się nie stanie" trudno skomentować. Może tylko tak, że jak ukradniesz z banku 1000 zł, to globalny system ekonomiczny też się nie zawali. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi