Skocz do zawartości

Torf a mech torfowiec.

chomikxd3

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że sezon na torfowca w pełni.

Ja wczoraj znalazłam las pełen mchu torfowca, ale jednak wolę sobie za te kilka złotych kupić małą kępkę, rozmnożyć i spać z czystym sumieniem i mieć pewność, że żadnego świństwa nie zawlokę do roślin. W internecie jest trochę ofert. Za max 10zł dostaniesz litrowy woreczek mchu, a to dość sporo. A jak do kogoś ładnie zagadasz to sprzeda ci o połowę mniej albo dorzuci gratis do przesyłki z innymi roślinami. Fajnie pójść sobie do lasu, znaleźć, wyrwać i mieć, ale ja osobiście wolę najpierw poszukać legalnych rozwiązań, które nie zemszczą się na mnie. Będę miała czyste i sumienie, i hodowlę.

Odnośnik do odpowiedzi

Kombinowanie? Idę, zrywam. Mam.

Owszem, masz. Drugie ostrzeżenie. Pozostałych użytkowników forum proszę o nieułatwianie szabrownikom niszczenia natury. Argumenty typu "jak wezmę trochę, nic się nie stanie" trudno skomentować. Może tylko tak, że jak ukradniesz z banku 1000 zł, to globalny system ekonomiczny też się nie zawali.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.