heliamfan Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Postanowiłem, że moja lewica poświęcona będzie mojej największej pasji- roślinom owadożernym . Jeżeli posiadacie jakieś szkice, zdjęcia gotowych tatuaży poświęconych tej tematyce, czy cokolwiek inspirującego- wrzucajcie śmiało tutaj . tutaj kilka kozackich jak dla mnie prac: https://www.pinterest.com/pin/295337688035018677/ http://artfreektattoori.com/artwork/233594...back_piece.html https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-x...422033431_n.jpg ponieważ prawica utrzymana jest głównie w klimacie black+white, lewica dla kontrastu będzie fotoreal/full color . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Też o tym myślałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 To do dzieła ! . "kto się nie dziara ten fujara" ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 No chłopaki... Sam żadnego tatuażu nie posiadam, ale za to mam gdzieś na dysku pokaźne zbiory fotografii i projektów tatuażów. Jak znajdę czas to przejrzę pod kątem owadożerów i jak coś znajdę, to tutaj wrzucę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Czekamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) http://zhippo.com/NautilusTattooHOSTED/ima...ORUS-SINGLE.jpg nosicielka też chyba całkiiem całkiem ;D Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Bardziej podobają wam się takie bajkowe wzory jak pierwszy i trzeci linki który wrzucił heliamfan? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Mnie się one zupełnie nie podobają. Wyglądają trochę jak fragmenty plakatów filmów klasy B z lat osiemdziesiątych. Zbyt groteskowe, ordynarne i niestety kiczowate. Rozumiem, że to ma być trochę "z przymrużeniem oka" i "na wesoło", ale na swojej dermie bym czegoś takiego nie chciał. Za to jeszcze parę lat temu chciałem wytatuować sobie na karku muchołówkę ze starej ryciny botanicznej, ale miałem problem ze znalezieniem tatuażysty, który by się podjął bo warunkiem była precyzja, odpada oldschool, gruba kreska. Inna sprawa, że szybko temat odpuściłem. Jeśli ktoś nie wie, jakiego rodzaju grafiki mam na myśli, to polecam odszukać temat z forumowymi kubkami, na nich były świetne obrazki. Swoją drogą jeden nadal mam, dwa niestety prawa fizyki obróciły w pył. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 mnie się właśnie podobają takie 'kreskówkowe' klimaty . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Jasne, każdy ma swoje i w tej kategorii są niezłe. ( : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Haha jednak nie jestem jedyny Też od pewnego czasu planuje tatuaż z ludojadami Tylko, że na pewno nie byłby to jedyny motyw, raczej dodałbym go jako coś ekstra do całej kompozycji. A ten z pierwszego linka, mimo groteskowości, nie jest aż taki tragiczny. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Iglacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Niektóre te bajkowe, kreskówkowe są przesadzone. Ja myślałem o czymś naturalnym w kolorze - kapturnicy albo darlingtonii. Ew. o czymś retro, np. zdjęcia w polskiej książce o uprawie owadożerów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 ja właśnie celuję w takie cukierkowe jaskrawe kolorki + absurdalność na bank znajdą się heliamforki, dalingtonie, kwiaty pływaczy, dzbanki i muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Jeśli będziesz miał utrzymany w tej stylistyce cały rękaw, to może to wyglądać bardzo ciekawie, ale taki efekt to pewnie za kilka lat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Kosa: kwestia roku i 6-7 sesji . pierwsza sesyjka w pażdzierniku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi