tracer274 Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Miałem to zrobić wczoraj, ale pochłonęła mnie świąteczna atmosfera. Więc postaram się opisać w miarę prosto i zrozumiale o zmianach w konkursach miesięcznych. Przy okazji chciałbym życzyć wszystkim użytkownikom forum wesołych, zdrowych i szczęśliwych świąt. No ale wracając do tematu, ostatnio pojawiła się informacja, że wracają nagrody do konkursów miesięcznych. Z pierwszym konkursem miesięcznym roku 2018 (styczeń) za pierwsze miejsce uzyskane w konkursie oprócz awansu do konkursu rocznego przysługiwać będzie nagroda w postaci: - Refundacji zakupów w sklepach z roślinami owadożernymi na rośliny owadożerne oraz sprzęt do roślin w wysokości 70zł (lub równowartość tej kwoty w Euro) na terenie Unii Europejskiej. Fundatorem nagród będzie osobiście Cephalotus. Jednak uzyskanie refundacji będzie związane z pewnymi warunkami. Po pierwsze zwycięzca musi sam upomnieć się o nagrodę, której ważność wynosi 90 dni od momentu ogłoszenia wyników. Czyli w dużym skrócie musi w tym okresie napisać do Cephalotus i dogadać się "gdzie, kiedy i jak". Jednak istnieje możliwość wydłużenia ważności nagrody powyżej 90dni od momentu ogłoszenia wyników z tym że, muszą zostać spełnione dwa warunki. Po pierwsze, zwycięzca do 10dni od momentu ogłoszenia wyników, musi poinformować fundatora, że chciałby dokonać zakupu w miesiącu dalszym niż 3 miesiąc od momentu ogłoszenia wyników. W tym wypadku musi być również podane jaki to sklep i kiedy mniej więcej miałby się ten zakup odbyć. Co do terminu nie jest wymagane podanie konkretnej daty, wystarczy w przybliżeniu podać ,który to będzie mniej więcej tydzień danego miesiąca. Warunkiem drugim jest przypomnienie fundatorowi minimalnie 30dni przed terminem dokonania zakupu jeśli ważność nagrody została wydłużona powyżej 90dni, że w danym miesiącu będzie chciał uzyskać refundacje z nagrody na zakup. W przypadku gdy zwycięzca nie przypomni fundatorowi o tym fakcie na 30dni przed terminem dokonania zakupu to nagroda przepada. Myślę, że wszystko jest jasne. Tak więc jeszcze raz wesołych świąt. Pozdrawiam Mateusz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi