Sokowirowka Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Witam.Niestety nie wiem co dopadło moją muchołówkę i nie mam pojęcia co z tym zrobić proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu lub co najmniej zidentyfikowaniu szkodnika.Z góry dziękuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca Najprostszym rozwiązaniem jest zakupienie środka przeciw szkodnikom roślin, np. mospilan, substral róża 2w1 lub gotowy środek w spreyu Polysect. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokowirowka Napisano 18 Lipca Autor Share Napisano 18 Lipca Dobrze spróbuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemon Napisano 20 Lipca Share Napisano 20 Lipca @Sokowirowka A co ona taka zielona? Daj jej więcej słońca. Dużo więcej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokowirowka Napisano 21 Lipca Autor Share Napisano 21 Lipca Dobra postaram się😄 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi