Damian14 Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Od nie dawna nabyłem moją pierwszą muchołówkę i mam z nią taki problem że pojechałem gdzieś na 2 dni i moja siostra się nią opiekowała i podejrzewam że jest przelana może mi ktoś powiedzieć czy przeżyje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Bez zdjęcia nie da się niczego ocenić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian14 Napisano 30 Maja Autor Share Napisano 30 Maja Dobra to prześle Mam ją od tygodnia, ale jak przyjechałem to pułapki pozamykane i się od 5 dni nie otwierają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano Poniedziałek o 11:58 PM Share Napisano Poniedziałek o 11:58 PM Roślina złapała sobie ofiary, bądź została nakarmiona. Nic innego jej nie dolega. Polecam zapoznać się z opisem hodowli rośliny, ponieważ jest to roślina wymagająca spoczynku i bez odpowiedniego przygotowania marnie skończy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi