Skocz do zawartości

Targi Rzeszowskie

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Więc 6-7 października, hala podpromie, więcej info TUTAJ >>>Potwierdzony udział nepentI<<<

Więc- Nasze spotkanie odbędzie się w niedziele pod stoiskiem firmy nepenti. Ja będe od godziny 11, ale spotkanie oficjalnie ma się odbyć o godz. 13. Jeśli ktoś będzie jeszcze w sobote to ja i matt321 (prawdopodonie też), będziemy się mogli z kimś spotkać i pogadać, powymieniać się, posprzedawać...ale jak już mówiłam oficjalne spotknie odbędzie się w niedziele

Będą

-Gryzon

-Matt321

-Malenstwo

-Grzesieklu

-senator11111

-Maciejswiderski

Może będą

Edytowane przez gryzon
Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie padnę po podróży to też postaram się być. Podobne jak Maleństwo będę koło 13. trochę snu trzeba zaznać :P ! Więc na razie zapowiedziały się 3 osoby myślę że "mat 123" i "Volverine" bo są z Rzeszowa ale nie będę się za nich wypowiadał. Sami niech napiszą. Pomodlę się specjalnie za to żeby mieć siły pojechać do Rzeszowa. :D

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam iż jest to w ramach spotkania rzeszowskiego które miało sie odbyc na przełomie wrzesnia i pazdziernika.Przypominam również ze spotkanie wszystkich oficjalnie odbedzie sie 7 pazdziernika (niedziela) o godzinie 13 pod stoiskiem Nepenti.Gdyby ktoś nie wiedział jak dojechac do Hali na Podpromiu moge wysłac mapke na PW.

Edytowane przez matt321
Odnośnik do odpowiedzi

Więc- Nasze spotkanie odbędzie się w niedziele pod stoiskiem firmy nepenti. Ja będe od godziny 11, ale spotkanie oficjalnie ma się odbyć o godz. 13. Jeśli ktoś będzie jeszcze w sobote to ja i matt321 (prawdopodonie też), będziemy się mogli z kimś spotkać i pogadać, powymieniać się, posprzedawać...ale jak już mówiłam oficjalne spotknie odbędzie się w niedziele

Jeśli ktoś nie da rady w niedziele to niech wpadnie w sobote.Ale żeby nie było takiej sytuacji ze nagle wszyscy wpadna w sobote na spotkanie a w niedziele nie bedzie nokogo :/ Dlatego jeszcze raz przypominamy ze oficjalne spotkanie wszytskich owadożerów :D odbedzie sie w niedziele o 13 przy stoisku Nepenti na Hali na Podpromiu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedną osobą która napewno przybedzie na spotkanie w niedziele bedzie Maciejświderski czyli juz bedzie na tym spotkaniu około 7 osób i Nepenti oczywiście :) Czekamy na więcej chętnych:) Edytowane przez matt321
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.