Heimdall Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Czołem! Zastanawia mnie czy szanowni bojownicy jakąś łączą swoje roślinki w kompozycje Np. jakaś "fikuśna" donica, w niej torf przykryty ładnym mchem, na dole małe rosiczki, potem ku górze kapturnice i żeby to jakoś stylowo wyglądało Jak na ten czas u mnie mam dwie donice z rosiczkami tam zrobione (w doniczce okrągłej, średnica 23cm), w środku duże, na zewnątrz małe Jak tam u Was? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Zrobiłem przed wakacjami kompozycje , w doniczce zrobiłem skalniak z tłustoszami , małe "bajorko" obrośnięte capensisami i alicjami , początkowo wyglądało fajne , ale ze względu na to że nie przemyślałem dobrze problemu podlewania , projekt poszedł do wyrzucenia. Na wiosnę myślę że zrobię coś znowu ale już raczej związane to będzie tylko z tłustoszami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 No, było kilka pomysłów przedstawionych zresztą w konkursie na najpiękniejsze terrarium. Ale konkurs umarł chyba śmiercią naturalną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Ja mam taką mini kompozycję w docy o śr 20 cm. Mam tam capensisy, madagaskarka malutkiego sawtooha, ktorego jeszcze nie trzeba zimowac i jedną nidiformis. z dodatkiem jednego kamyka i korzeni ładnie się prezentuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Ja mam taką mini kompozycję w docy o śr 20 cm. Mam tam capensisy, madagaskarka malutkiego sawtooha, ktorego jeszcze nie trzeba zimowac i jedną nidiformis. z dodatkiem jednego kamyka i korzeni ładnie się prezentuje mógłbyś dodać zdjęcie był bym wdzięczny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Byl juz taki temat na forum. Ja tez mam taka "mini" kompozycje w doniczce o srednicy 13 cm Chcesz zobaczyc zdjecie mojej kompozycji i badosa? Zapraszam: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...ic=99&st=30 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Tak w tym temacie są też dzjęca mojej kompozycji. Jeśli będziesz chciał to moge dać aktualne. . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi