tomislav1ster Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 (edytowane) Aristolochioides : Albomarginata: Bokorensis: Diatas: Gymnamphora: Sanguinea: Spectabilis: Młody dzbanek : A tu jego nowy odrost ;] : Ventricossa: Truncata: Hookeriana: Drosera Adela: Edytowane 12 Maja 2009 przez tomislav1ster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 No bardzo ładnie Aristolochioides - ;] ładny ładny Gymnamphora: - super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 jaką masz u siebie wilgotność? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Fajna hodowla, trzymaj tak dalej ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 25 Marca 2009 Autor Share Napisano 25 Marca 2009 W dzień ok 75 - 80 a w nocy od 95 - 100 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 jakieś foogery cos? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Jakbys mogl to zrob zdjecie jeszcze calego terra. Z gory dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Ale piękny Aristolochioides nie widziałem go jeszcze nigdy u kogoś z forum Do teraz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Widzę, że zrezygnowałeś z żywego sfagnum bezpośrednio na keramzycie. Zaglonił się? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Flyguy Nie wiem dlaczego ale pojawiła się na nim dziwna pajęczynka. I po jej pojawieniu się, mech zaczął brązowieć. To stwierdziłem, że lepiej będzie go wysuszyć. Red-Green Fogger był ale się zepsuł i na razie spryskuje ręcznie do czasu do czasu, ale na okres wakacji będę musiał coś zakupić, gdyż nie będzie mnie tak często w domu jak teraz. Karoca26 W moim podpisie są zdjęcia,na pewno znajdziesz tam zdjęcie całego terra. A jak chcesz nowe to napisz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Jeśli chodzi o fogger to może się po prostu membrana zużyła? U mnie tak było i zakupiłem w zoologicznym membranę (są w kompletach po 2) innej firmy, ale też pasowała i wszystko działa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Nowe fotki hooki : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Nowo otwierająca sie sanguinea : Drosera spathulata white flower (chyba): Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Malutki ale ładniutki : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Heliamphora heterodoxa (pozdro dla Paula09) : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi