Skocz do zawartości

Warszawa 4 Kwiecień 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jako iż kilka osób ma odebrać rośliny od usera fly guy to mona spotkać sie o kokreślonej godzine w określonym miejscu.

Co o tym sądzicie i kto byłby chętny, oczywiście zapraszam wszystkich nawet tych którzy nie nabywają nic aby pogadać z innymi i się poznać.

Kto chętny ?

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będe, bo odbieram rośliny... lecz nie wiem czy będe mogła pozostać na dłuzej, bo w planach mam jeszcze wpaść do schroniska w poszukiwaniu sierściucha.

Ale to za 2 tyg, wiec wszystko może ulec zmianie. :D

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dostalam wiadomość:

"(...) Preferuję odbiór w godzinach granicznych, czyli w piątek przed 14 lub ok 20.30 i w sobotę tuż przed 9 lub ok 13.45 (...) Natomiast po 14 w sobotę jadę do Łodzi "

Więc może najbezpieczniej spotkać się w piątek lub sobotę o 13.30 :)

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak na złość :/

Zozkład autobusu do centrum mam akurat taki, że albo będe na miejscu ok 13.30, albo na stych 14.

wrrr...

A jeszcze nie wiadomo czy nie będzie po drodze jakiegoś korka :(

Edytowane przez 1w0na
Odnośnik do odpowiedzi

Raz mozna przecierpiec te pol godziny, co mam powiedziec , jak mi autobusy jeżdżą z zajęć xx:29 i xx:59? Zajęcia kończą się o pełnej godzinie albo 30 po i tak co tydzień :/ Nienawidzę MPK

Odnośnik do odpowiedzi

Nom można... i tak właśnie stę stało że chwile czekałam. Ale piękna pogoda, więc sama przyjemnosc :D

Po za tym nie mogę narzekać na komunikacje miejską. :)

jkwiatek, miałeś być o 14... <_<:P

Edytowane przez 1w0na
Odnośnik do odpowiedzi

Jako takiego spotkania nie było, jednym pasowało wcześniej, innym później, ale kilka słów udało się zamienić. Może większe spotkanie uda się zrobić, jak będzie wystawa owadożerów w ogrodzie botanicznym UW w maju.

Odnośnik do odpowiedzi

jkwiatek, miałeś być o 14
'

tak i kilka innych osób ale wcześniej ucikli a ja 2 godz nie miałem gdzie czekać :)

Może większe spotkanie uda się zrobić, jak będzie wystawa owadożerów w ogrodzie botanicznym UW w maju.

Dokładnie :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.