Masiol Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Tak jak w temacie.Kupilem na wystawie, nie oznakowany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 nie latwiej bylo zapytac na gieldzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 prosze o identyfikacje, nie zapytalem, zdarza sie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 napisz mi u kogo i za ile kupiłeś a ja Ci powiem czy potrzebuje kwiatka do zidentyfikowania ps. i zobacz czy tlustosz ma jeszcze jakies listki z rozetki zimowej czy w ogole takiej nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Wygląda jak gypsiola lub moctuzemae, choć może to być też krzyżówka któregoś z nich z innym tłustoszem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 moctezumae nie.. ma dluzsze i węższe liscie. co do gypsicoli.. może... ale równie dobrze może być to jakaś krzyżówka.. ja radze poczekac na kwiatek jak by sie ludzie pytali co kupuja i nie kupowali "znaków zapytania" to by problemow z identyfikacja nie bylo zalecam poczekac z wymianami na kwiatek P.S. jak masz blisko na ta gielde to bylo sie dzis przeleciec i dopytac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 czy to był tłustosz z warszawy ? jezeli tak to sacik wystąp co sprzedawałeś trzeba pytać co sie kupuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 (edytowane) przecież to nawet niebył tłustosz od nas ten koles z łodzi miał to to trzeba sie jego pytac bo sam sie zastanawiałem co to ;p Edytowane 17 Maja 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 jak pisał mi posiadacz "nie kupowałem u davida tylko od tego z naprzeciwka,bodajze 30 zl za te 2 szt. " Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 kupiony w warszawie, nie od davida, faktycznie powieniem sie zapytac, no ale... wiec poczekać na kwiat?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 no z kwiatkiem to werdykt bedzie pewniejszy. chyba ze chcesz to daj na cpuk ale tam tez pewnie o kwiatek poprosza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 wyślij mailem foto do kolesia co kupowałeś od niego foto i on Ci powie raczej nic ciekawego - wszystko made in holandia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 to poczekam na kwiat i sie odezwe, tymczasem dzieki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi