Marrom Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Witam wszystkich w powitalni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Cześć edit: jak wszyscy to wszyscy: Jestem Adam, mieszkam pod Cieszynem, interesuje się oczywiście roślinami, AMXX oraz grami na kompa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Myślę że można by zapoczątkować zwyczaj żeby nowi użytkownicy witali się , pisząc kilka zdań o sobie fajnie by było gdyby to się przyjęło:) Ja witam na "nowym" forum , Piotrek z okolic Warszawy Zainteresowania : motocykle i owadożery Pozdrawiam i zachęcam pozostałych do kontynuowania tematu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 To moze i ja sie przedstawie Wojtek z okolic gdańska dokłądnie starogard Zainteresowania : owadożery i duże samochody Zawodowo : prezes firmy transportowej Oprócz żony posaidam jeszcze kota rybke i modliszke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 większość pewno wie Michał Kraków interesuje się wędkarstwem muchowym i owadożerami (od 2 lat) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 To ja też się przedstawię Kamil z okolic Raciborza Zainteresowania :Numizmatyka, Owadożery i Piłka Nożna (Żony jeszcze nie mam, za to mam dwóch braci ) mam trzy zeberki, rybki i kota Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 (edytowane) Ja nie będę gorszy Mateusz z Milanówka zaintersowania: koszykówka, kultura arabska, kulinaria i owadozery of course posiadam bojownika o imieniu B.A ( kto oglądał Drużynę A ten wie czemu tak ) Edytowane 30 Września 2009 przez masiol90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystek Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 cześć! Krystian z Warki, Zainteresowania: numizmatyka i owadożery zawodowo: spedytor morski posiadam jeszcze rybki ;-) pozdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Ja nie będę gorszy Mateusz z Milanówka zaintersowania: koszykówka, kultura arabska, kulinaria i owadozery of course posiadam bojownika o imieniu B.A ( kto oglądał Drużynę A ten wie czemu tak ) tez mam wlasnie bojownika ale moj po prostu czerwony z reszta kot tez nie ma imienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 (edytowane) Jak wszyscy to ja też się przedstawię Gabryśka z okolic Oświęcimia Moje zainteresowania: Biologia oraz owadożery i jeszcze wędkarstwo:D Posiadam: 2 psy,chomika żółwia i kota, doszła jeszcze hodowla patyczaków;] Edytowane 16 Października 2009 przez Gabik1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 ...Warki, Mmmmm Warka ;P. Nazywam się Tomek W chwili obecnej mam 18 lat. Interesuje się owadożerami (przede wszystkim dzbanecznikami) , numizmatyką, wędkarstwem. Żony jeszcze nie mam, ale zamierzam mieć ;] Jakby coś służę (pomocą ;P) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tengel27 Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 No to teraz ja Imię Dawid, miejscowość - Płońsko w woj. Zachodniopomorskim Zainteresowania: owadożery od jakiegoś roku, kaktusy od lat trzech, filatelistyka, książki, i jeszcze parę takich tam Lat 29, bez żony i dobrze mi z tym Mam psa oraz rybki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 (edytowane) No to ja. Karol z Opoczna (woj. lodzkie). Zainteresowania: owadozery, survival i wedkarstwo (glownie splawik i spinning) Obecnie mam 14 lat. Posiadam tylko chomika (mialem jeszcze akwarium, ale zlikwidowalem). Edytowane 16 Października 2009 przez karoca26 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 (edytowane) Marcin z Pszczyny (woj.śląskie). Zainteresowania : muzyka , numizmatyka , filatelistyka , rośliny owadożerne , motoryzacja . Lat 16. Aktualnie posiadam bojownika ( czerwony ) . Edytowane 24 Listopada 2009 przez martinlux Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika_Racolet Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Ja też, ja też Joanna z Lublina. Zainteresowania: role-playing games, kultura i historia Japonii i od niedawna "parapetowi mięsożercy" Zagorzała czytelniczka dobrych książek i amatorka dobrej muzyki (od rocka poprzez metal, skończywszy na muzyce filmowej). Szczęśliwa posiadaczka męża i prawie półrocznej córeczki, oraz rosiczki, muchołówki i cephalotusa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi