BlachaSk8 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Przeglądając CPUK natknąłem się na to: >>>HELKA<<< Generalnie chodzi mi o pierwsze zdjęcie tj. wykiełkowanie Helki w woreczku strunowym ! Co o Tym myślicie ?? Wiem że pewnie większość już to widziała ale jest to dla tych którzy nie widzieli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Ja zrozumiałem, że on je w ten sposób otrzymał, a nie wykiełkował... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Co o Tym myślicie smile.gif?? No pięknie. Ogarnij nasionka helek i próbuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 One przyjechały do niego w tym woreczku, a nie tam wykiełkowały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 25 Listopada 2009 Autor Share Napisano 25 Listopada 2009 A to źle zrozumiałem xD... Ale pomysł żeby tak zrobić z nasionkami nie wydaje mi się i tak głupi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 tam nawet nie pisze ze one sa od nasiona wiec to poprostu szczepki przeslane i tyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 jak już o kiełkowaniu helek to chyba tu coś jest http://www.cpukforum.com/forum/index.php?s...=31912&st=0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi