Skocz do zawartości

Pozamykane pułapki muchołówki po upadku

Piotrek877

Rekomendowane odpowiedzi

Jakieś 5 min temu upusciłem muchołówkę na ziemię i ziemia sie wysypała i wpadła do paru klatek i je zamkneła i jeszcze inne klatki tez sie zamknęły prawie wszystkie sie zamknęły chciałę ja przenieść do chłodniejszego miejsca bo niedawno ja kupiłem a teraz nie wiem co mam robic jest już nawet ok ale co z tymi klatkami?????? Bardzo prosze o pomoc! Z góry dzięki!

Edytowane przez naven
orty+ TYTUŁUJ POPRAWNIE TEMATY!!!
Odnośnik do odpowiedzi

Uff dziękuję Ci serdecznie myślałem że nadaje się już tylko do wyrzucenia. Naprawde sie wystraszyłem! Bo słyszałem że podobno zamykanie klatek roślinę osłabia i myslałem jak tyle się zamknęło to że padnie. :cray2: I przepraszam za błędy ortograficzne!

Aha tak jeszcze zapytam czy temat wstawiłem w dobrym miejscu, bo jestem tutaj nowy?

Edytowane przez naven
używaj opcji edytuj, jeśli nie znasz ortografii korzystaj z słownika...
Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, to w końcu są rośliny, nie zwierzęta. Nie wykrwawią się, nie dojdzie u nich do zatoru płuc, nie pękną narządy, także nie ma co panikować. ;-)Tylko trochę jej zajmie żeby znowu ładnie wyglądać, jak się trochę pokiereszowała, to tyle.

Pozdrawiam,

Krzysiek

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.