Gawien Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Cześć! W związku z tym że pojawiła się szansa na fajne nagrody do konkursów , chciałbym Was prosić o opinie jakie konkursy chcielibyście widzieć w tym roku poza tym na roślinę miesiąca Bardzo proszę wpisywać swoje propozycje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Miałem w planach reaktywację Miss Capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Tak to wiem , i mam umieszczone w planach Ale może jeszcze ktoś ma inne ciekawe propozycje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmiechu Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Tak to wiem , i mam umieszczone w planach Ale może jeszcze ktoś ma inne ciekawe propozycje Jakiś czas temu, na innym forum, spotkałem się z comiesięcznym konkursem na naładniejszy avatar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 na "Polski Gatunek Chroniony" taki jak kiedyś cefal organizował Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Na największą pułapkę muchołowki tak jak na cpuk mogę ufundować nagrody;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Na największą pułapkę muchołowki tak jak na cpuk mogę ufundować nagrody;) Brzmi kusząco. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Na razie robimy burzę mózgów. Dodawajcie swoje pomysły a coś z tego wybierzemy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 najładniejsze ogrodowe torfowisko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Fotorelacja roku? Z naturalnego środowiska czy budowy terrarium itp... Jakieś dłuższe, ciekawe prace. Można by je publikować tu na forum, było by co poczytać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Był kiedyś konkurs na najładniejsze terrarium/vivarium/torfowisko/szklarnię. Można by go przywrócić, dać ciekawe nagrody, może zachęciło by to forumowiczów do tworzenia własnych vivariów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Ja bym powiedział na największego dzbnka ale posądzicie mnie o ustawienie konkursu Podoba mi się pomysł z akwarium, palaudarium, szklarnie ogróde czy co tam jeszcze ogólnie o kompozycje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 A ja jestem za rysunkami. Konkurs na najlepszy rysunek dowolnej rośliny. Poprzednio w archiwum było coś podobnego i nie wypaliło, mimo, iż było trochę chętnych. By było więcej chętnych, można ogłosić, że to konkurs na rysunek o dowolnej roślinie owadożernej, przecież nie każdy musi lubić muchołówki, a ktoś inny tłustosze, a ktoś jeszcze inny kapturnice. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Konkurs na torfowisko/terrarium będzie bliżej lata. Konkurs "rysunkowy" mógł by być jesienią. Jeszcze nad tym pomyślę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Jestem za rysunkami :rotfl: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi