Skocz do zawartości

Propozycje nowych konkursów

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! W związku z tym że pojawiła się szansa na fajne nagrody do konkursów , chciałbym Was prosić o opinie jakie konkursy chcielibyście widzieć w tym roku poza tym na roślinę miesiąca :) Bardzo proszę wpisywać swoje propozycje ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Tak to wiem , i mam umieszczone w planach :) Ale może jeszcze ktoś ma inne ciekawe propozycje :)

Jakiś czas temu, na innym forum, spotkałem się z comiesięcznym konkursem na naładniejszy avatar ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Fotorelacja roku? Z naturalnego środowiska czy budowy terrarium itp... Jakieś dłuższe, ciekawe prace. Można by je publikować tu na forum, było by co poczytać.

Odnośnik do odpowiedzi

Był kiedyś konkurs na najładniejsze terrarium/vivarium/torfowisko/szklarnię. Można by go przywrócić, dać ciekawe nagrody, może zachęciło by to forumowiczów do tworzenia własnych vivariów.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym powiedział na największego dzbnka :) ale posądzicie mnie o ustawienie konkursu :P Podoba mi się pomysł z akwarium, palaudarium, szklarnie ogróde czy co tam jeszcze ogólnie o kompozycje

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

A ja jestem za rysunkami. Konkurs na najlepszy rysunek dowolnej rośliny. Poprzednio w archiwum było coś podobnego i nie wypaliło, mimo, iż było trochę chętnych. By było więcej chętnych, można ogłosić, że to konkurs na rysunek o dowolnej roślinie owadożernej, przecież nie każdy musi lubić muchołówki, a ktoś inny tłustosze, a ktoś jeszcze inny kapturnice.

pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi