waldo Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Witam. Moje owadożery powoli się wybudzają i w związku z tym chciałem zapytać was jako bardziej doświadczonych ,jak podlewać (w jakich ilościach) owadożery w trakcie wybudzania jak i wczesną wiosną? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Nie ma żadnego wybudzania. Stawiasz w cieple i podlewasz normalnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Nie ma żadnego wybudzania. Stawiasz w cieple i podlewasz normalnie. Strzelam, że chodziło o zdanie z tego tematu: "- przelana w okresie wybudzania się" Również zinterpretowałem to jako konieczność powolnego zwiększania ilości wody w podstawce podczas wybudzania rośliny. Ale skoro nie jest to konieczne, to zaprzestanę tego procederu, zaleję kapturnice jak normalnie i tyle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi