adam69691 Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Witam. Zaobserwowałem dziś dziwną rzecz. Rano jak patrzyłem na rosiczkę miała otwarte liście teraz zamknęły się całkowicie jak by się dopiero rozwijały. O czym to może świadczyć gdyż po raz pierwszy z tym się spotykam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Czasem się tak zdarza. U mnie najczęściej przy przesadzaniu, albo zroszeniu roślin. Nie wiem co jest dokładną przyczyną tego zjawiska. Te liście już nie rozwiną włosków, ale następne powinny rosnąć normalnie. Roślinie nic nie jest, także nie ma co się przejmować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 Czasem się tak zdarza. U mnie najczęściej przy przesadzaniu, albo zroszeniu roślin. Nie wiem co jest dokładną przyczyną tego zjawiska. Te liście już nie rozwiną włosków, ale następne powinny rosnąć normalnie. Roślinie nic nie jest, także nie ma co się przejmować. Dziękuje za odpowiedz. Na początku myślałem że coś roślinie dolega ale uspokoiło mnie to. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi