roslina1991 Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Nic nadzwyczajnego ale wstawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Bardzo ciekawe. Miałem już u siebie przynajmniej kilkadziesiąt kwiatów 'Tiny', ale takiego jeszcze nie widziałem. Gdyby był 01.04, pomyślałbym, że to photomoto. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Czy to aby na pewno Twoja? http://www.cpukforum.com/forum/index.php?a...&image=5678 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Awatar z paszczą obcego tożsamy z awatarem na gg, data urodzenia też się zgadza, więc bądź spokojny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 U mnie taka mutacja zdarzyła się raz i również była to jedna roślina z dwoma pędami kwiatowymi: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...opic=10384& Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Awatar z paszczą obcego tożsamy z awatarem na gg, data urodzenia też się zgadza, więc bądź spokojny. A nick na cpuku prawie, że tożsamy ze zbanowanym profilem ;p i też data urodzenia się zgadza. http://www.rosliny-owadozerne.pl/Zobacz-pu...ofil-m1957.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 15 Września 2012 Autor Share Napisano 15 Września 2012 Oj tam cicho Obydwa tematy są moje i nie poruszajmy tego tematu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Czyli jesteś zbanowany i zarejestrowałeś się jako inny użytkownik.. . '' Na forum dopuszczalne jest założenie jednego konta na osobę. W przypadku znalezienia większej ilości kont, wszystkie oprócz jednego zostaną skasowane.'' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 15 Września 2012 Autor Share Napisano 15 Września 2012 Byłem wtedy młody i głupi, aaa kasujcie sobie jak chcecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 A nick na cpuku prawie, że tożsamy ze zbanowanym profilem ;p i też data urodzenia się zgadza. http://www.rosliny-owadozerne.pl/Zobacz-pu...ofil-m1957.html Zajmę się tą sprawą, ale nie sam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 A taki nadgorliwy kwiat ktoś widział? (To też 'Tina'). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Ja nie widziałem ale wygląda fajnie. Edytowane 7 Października 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 @Kosa1984 Trzeba go obciąć i zasuszyć - powinien działać analogicznie do czterolistnej koniczyny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Czteropłatkowy kwiat miał roslina1991. Jeśli ta liczba, obecna w tworach roślinnych jest uniwersalnym nośnikiem szczęścia to autor tematu powinien swój zasuszyć, a ja pewnie odciąć, żeby pecha nie przyniósł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Aby nie dublować tematów załączam fotki kwiatów P. Weser, oba jak widać na jednej roślinie, a żaden standardowy Zauważone dzisiaj podczas pakowania, roślina poszła już w Polskę, także od jutra zyska nowego właściciela Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi