Bartek94 Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Witam, mam pytanie związane z rosiczką przylądkową. Mam ją od wakacji tego roku jakiś czas temu kwitła i niestety mój kwiatek widocznie zmarniał Wcześniej wyglądał tak a teraz (jakiś czas po zakwitnięciu wygląda tak co z tym mogę zrobić? Słyszałem że nale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Wszystko jest ok, nie tu nic niepokojącego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Raczej nie jest wszystko w porządku Za mało światła!!! Ale nie martw się to przylądkowa ją nie tak łatwo ubić;p Więcej światła i wody i będzie dobrze . Edit. Nie zakładaj dwóch takich samych tematów... Edytowane 12 Października 2012 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Po czym wnosisz że za mało światła? Jest wybarwiona i ma ładną rosę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Spójrz na liście odpowiedz sobie sam, albo swoją roślinę daj w ciemne miejsce i obserwuj liście. Na serio uwarzasz, że wszystko jest ok? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 No fakt sugerowałem się pierwszym zdjęciem a tu o drugie chodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Przepraszam, ale czy tylko ja widzę, że roślina kwitnie? Obecny wygląd może być wpowodowany kwitnieniem. Jak chociaż trochę słońca w ciągu dnia, to rosiczce to wystarczy, muchołówce już nie za bardzo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek94 Napisano 12 Października 2012 Autor Share Napisano 12 Października 2012 Stała kilka dni na biurku, na którym faktycznie jest mało światła, zabrałem ją z okna bo zdawało mi się że przy oknie jest za zimno, postawiłem ją z powrotem na okno i będę obserwował. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi