Napoleon North Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Witam Kupiłem niedawno siewkę muchołówki . Przedtem poczytałem trochę w internecie na jej temat .Mimo to jestem w kropce Czy ktoś w prosty sposób mógłby mi objaśnić jak zająć się siewką muchołówki . W zasadzie to dostałem ją dopiero dzisiaj . I martwi mnie to ,że jedna gałązką zrobiła się żółta . Ps: Przepraszam ,że się o to pytam ale to moja pierwsza owadożerna roślinka i nie chciałbym aby coś się jej złego stało . Edytowane 20 Lutego 2013 przez Napoleon North Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Zaraz ci pokaż jak wygląda siewka (zdjęcie znalezione na STRONIE) Południowy parapet na chwile obecną, podlewać wodą destylowaną, demineralizowaną i czekać do wiosny:) Edit: Cephalotus, 21:59, 20.02.2013, Bartnik, a większego zdjęcia to już znaleźć nie mogłeś? Toż to się ładowało się "na jutro". Litości. Zmieniłem na inne, wybacz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Południowy parapet na chwile obecną, podlewać wodą destylowaną, demineralizowaną i czekać do wiosny:) Dzięki . Niestety nie mam południowego parapetu . Gdzie można zdobyć wodę destylowaną ? Edytowane 20 Lutego 2013 przez Napoleon North Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Tesco, carrefour demineralizowana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Polecam również tę, tę, oraz tę stronę. Po przeczytaniu powyższych powinieneś wiedzieć już wszystko o hodowli. A swoją drogą chyba kupię nasiona muchołówki, chociaż dorosłych roślin mam już sporą gromadę - malutkie siewki są taaaakie urocze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 W takim razie jestem zmuszony polecić: TĘ, i tę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi