karaluch Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Po kilku próbach uchwycenia rozwijającego się kwiatka, udało się to w końcu uwiecznić. Następnie trochę nerwów podczas obróbki (60GB) i gotowe. Z przyjemnością przedstawiam film o kwitnącej Drosera aliciae. Dodam od siebie, że całkowity czas trwania filmu to 8 godzin i 34 minuty. Miłego oglądania. Edytowane 29 Września 2013 przez karaluch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Gratuluję zacięcia Troszkę szkoda, ze ustawienie kamerki nie za ciekawe (za bardzo od dołu), ale widać, co potrzeba. Jeszcze jakiś timer mógłbyś umieścić w rogu, aby można było śledzić faktyczny upływ czasu, ale to taka bardziej uwaga na przyszłość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusza088 Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Ujęcie Piękne Na Prawdę Cudo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 29 Września 2013 Autor Share Napisano 29 Września 2013 Drosera pygmaea - nowy liść Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skold Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 fajne filmy:) co to za owady na drugim filmiku? ziemiórki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 30 Września 2013 Autor Share Napisano 30 Września 2013 fajne filmy:) co to za owady na drugim filmiku? ziemiórki? Ziemiórki, skoczkonogi, pająki i inne insecty Drosera adelae: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Szczerze powiem tak. Drugi filmik podobał mnie się bardziej, ogólnie pomysł ciekawy. Sam ostatnio chciałem zrobić podobny z Drosera burmannii tyle że w naturalnym tempie z wiadomych przyczyn. Powiedz jak jest to przyspieszane. Jak rozumiem jakiś program do edycji filmów? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 30 Września 2013 Autor Share Napisano 30 Września 2013 Szczerze powiem tak. Drugi filmik podobał mnie się bardziej, ogólnie pomysł ciekawy. Sam ostatnio chciałem zrobić podobny z Drosera burmannii tyle że w naturalnym tempie z wiadomych przyczyn. Powiedz jak jest to przyspieszane. Jak rozumiem jakiś program do edycji filmów? Przyspieszenie 10000x. W tym drugim filmie zabrakło mi pamięci na karcie, dlatego liść się nie otworzył. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 28 Lutego 2014 Autor Share Napisano 28 Lutego 2014 Wiosna u karalucha Żartowałem, one zawsze tak "pączkują" Nie nadążam ścinać pędów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Nie nadążam ścinać pędów Kosiarka by się przydała Bardzo ładne rośliny, gratuluję tak dużej kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Świeżutki, dzisiejszy film, nakręcony po pracy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Moja Venus też dziś została nakarmiona dwoma młodymi osami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Dlaczegu mnie jest tak? Strona internetowa jest niedostępna Strona internetowa pod adresem vnd.youtube:5Nj5qbVf2rE może być czasowo niedostępna lub mogła zostać trwale przeniesiona na nowy adres internetowy. Oto kilka sugestii: Upewnij się, że w urządzeniu jest sygnał i połączenie transmisji danych. Ponownie załaduj tę stronę internetową później. Wyświetl kopię zapasową strony internetowej z serwisu Google. Na każdym linku od filmu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Dlaczegu mnie jest tak? Strona internetowa jest niedostępna Strona internetowa pod adresem vnd.youtube:5Nj5qbVf2rE może być czasowo niedostępna lub mogła zostać trwale przeniesiona na nowy adres internetowy. Oto kilka sugestii: Upewnij się, że w urządzeniu jest sygnał i połączenie transmisji danych. Ponownie załaduj tę stronę internetową później. Wyświetl kopię zapasową strony internetowej z serwisu Google. Na każdym linku od filmu. Zgaduję, że android. Wina sprzętu - brak aktualizacji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Ale pole minowe. Poczekaj, a będziesz miał w zasadzie jedną wielką pułapkę z tej kastry. U mnie tak się na połowie kastry zrobiło, efekt genialny, ale potrzebowałem miejsca, więc połowę roślin wysiedliłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi