Reez Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć, mam pytanie co do zadania z przyrody: Mam wypisać jak najwięcej roślin (ja wybrałem owadożerne) i ciekawostki o nich, oraz ogólne informacje. W mojej książce był tylko dzbanecznik, więc może wy podacie mi jakieś propozycje? Te owadożery mają być z Lasu Deszczowego. Dzięki (: Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Cephalotus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Sprawdź tu: www.rosliny-owadozerne.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Maja być z lasu deszczowego, proszę o konkretne gatunki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Na zachętę do samodzielnych poszukiwań: trzy siostry z Queensland. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Cześć, mam pytanie co do zadania z przyrody: Mam wypisać jak najwięcej roślin (ja wybrałem owadożerne) i ciekawostki o nich, oraz ogólne informacje. W mojej książce był tylko dzbanecznik, więc może wy podacie mi jakieś propozycje? Te owadożery mają być z Lasu Deszczowego. Dzięki (: Reez, nie leń się, nie licz na odrobienie swojego zadania domowego przez obcych, tylko zabieraj się do roboty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi