Igor99 Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 Ile dni minęło od mojego ostatniego logowania? Hmm 2-4 miesiące? Ale po tym czasie nareszcie JĄ zdobyłem iiiiii wracam tutaj. Fajnie? A tutaj amatorskie zdjęcie mojej nowej muchołówki tu na dole https://imgur.com/a/24aHT Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 Witam z powrotem Czy ta doniczka ma jakąś dziurkę na dole? Jeśli nie to radziłbym zamienić ją na taką, która ma odpływ. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 (edytowane) Jeśli się nie mylę to w tej żółtej osłonce jest normalna doniczka 5cm.Wyciągnij ją z tej osłonki bo w środku jest pewnie pełno wody i roślinie mogą zgnić korzenie. Edytowane 24 Września 2017 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor99 Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 Jeśli się nie mylę to w tej żółtej osłonce jest normalna doniczka 5cm.Wyciągnij ją z tej osłonki bo w środku jest pewnie pełno wody i roślinie mogą zgnić korzenie. Właśnie zauważyłem że tam jest doniczka. Właśnie wyjełem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor99 Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 Właśnie zauważyłem że tam jest doniczka. Wyjełem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi