Krzysiek1991 Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 (edytowane) Witam Dnia 11 lipca odwiedziłem nepenti Oto najwspanialsza tabliczka Na ws Teraz pokazde każdemu plan nepenti 1) Duża piękna kuweta z saraceniami purpurowymi. Bardzo widowiskowa 2) Tuż obok staly donice z kapturnicami purpurowymi kolejna kuweta na dworze co stała 3) 4) 5) 6) 7) Wielka szafa 9)biurko 11) Edytowane 16 Lipca 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 (edytowane) 4) Pimpek pies Pana Łukasza 19) 10) Cała 12 i 14 była pusta na 15 była wielka kuweta z mchem na 16 były pływacze i dzbanki. 18 to biurko. Szczerze spodziewałem sie ze nepenti jest większe Edytowane 16 Lipca 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 fajne foty, ja sie w piątek przekonam jak tam jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Ja byłem juz sporo razy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Ze ci sie chcialo obpstrykac caly sklep Z tego co mnie wiadomo to Pimpek jest mamy Łukasza a Łukasza jest Safka Szczerze mnie rozbawila ta najwspanialsza tabliczka Trzeba bylo zakosic jak nikt nie patrzyl jak sie w niej tak zakochales 19 to drzwi i powinny byc na mapce pomiedzy 19 i 11 a nie jako szafka Ta szfka oznaczona na planie jako 19 to regal z fajnymi fajnosciami No i 10 cos mi nie pasuje bo tam sa dzbanki i roznazane tlustosze i inne, Rosiczki sa w okolicach 11. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 może kiedys jak będzie okazja też się wybierzemy ...ale raczej nie na zwiedzanie tylko na zakupy jak narazie to okien brakuje trzeba pomyśleć o alternatywnych miejscach szkoda że to tylko w Warszawie .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 Mehi własnie cos z regałami mi sie pomyliło A tym co byli też sie zdaje ze nepenti jest małe ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 No sklepik oczywiście że jest mały ale ponoć gdzieś mają szklarnie i chyba tam nie jest wcale tak mało gatunków ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 Mnie nie interesuje ta szklarnia zbytnio. Chyba wizytówka powinnien być sklep a takie mówienie o szklarniach nic mi nie daje Gdybym ja zobaczył to bym zmienił zdanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Mhm..Ta najwspanialsza tabliczka troche nie jest zgodna z prawdą Nepenti jest czynne do 18, a nie 16 B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Nepenti nie jest zbyt duże, kiedyś myślałem że jest znacznie większe. Ale nie wiedziałem wtedy że jest szklarnia. Jest jeszcze pomieszczenie w którym są przesadzane rośliny, są tam doniczki, torf,podstawki, czasem Mehi i ja i inne takie gadżety. No i jeszcze coś za drzwiami z tabliczką że nieupoważnienionym wstęp wzbroniony.Tam są psy czekające żeby uciec i rzeczy nie związane ze sklepem. Psy w Nepenti sa bardzo fajne, ten biało-czarny - Pimpek to taki mały cwaniak, bardzo wesoły, interesowny. Drugi, którego nie ma na zdjęciu to Safka (Sawka??, czasem Saw(f)cia). Nie pamiętam co to za rasa ale taka która ma za dużo skóry względem ciała, jest pomarszczona na głowie, ma wielki pysk i wydaje śmieszne odgłosy.jak prosiak Są niegroźne, chociaż podczas mojej pierwszej wizyty w sklepie Pimpek porządnie mnie obszczekał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Mehi i inne takie gadzety Ja moj drogi juz awansowalam do kawalka biorka glownego Safka to czarny szar-pei/szarpej/scharpej (chyba tylko Lukasz wie jak to napisac ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Pisze się shar-pei Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś_8 Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Mehi - czyżby awansowalaś na stalego segregatora nasion ?? ^^ :: Ja tez myślaem że napenti jest większe ale ogólnie fajny sklep pozdrawiam Kuba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Ehh...tez bym chciała zobaczyć NEPENTI no i... oczywiscie porobić zakupy... Czasem jeżdżę do WAwy ale tylko do centrum... Zazwyczaj nie mam po prostu czasu,żeby się gdzieś dalej ruszyć... Ale może następnym razem... Kto wie?? Łatwo tam trafić?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi