ArturMaly Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 (edytowane) Ciekawe co znajduje się w środku tego liścia? To I zaczeło z tego wychodzić takie coś: Edytowane 24 Lipca 2007 przez ArturMaly Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Musiał byc głodny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Mi to największe wygląda na larwe jakiegoś chrząszcza, ew. ćmy... reszta to muszki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 a skąd poczwarka ćmy u kapturnicy? Rzeczywiście dużo tego . Kapturnica była na dworze ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Hmm musiał być bardzo głodna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Ta plama na 1szym zdjęciu to od czego? Oczywiście rozumiem, że powstała w wyniku pochłonięcia dużego owada, ale czy ktoś mógłby wyjaśnić to zjawisko szczegółowo? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 (edytowane) Wyjaśniam to "zjawisko" :: Plama powstała na skutek gnicia zdecydowanie zbyt dużego owada który szczelnie zablokował cały kaptur. EDIT- to co wychodzi z kaptura to larwa muchy (można takie w wędkarskim kupić). Obok larwy widać już czerwone poczwarki które lada dzień mogły się przepoczwarzyć tzn. z kaptura zaczęły by wylatywać muchy... Edytowane 25 Lipca 2007 przez olekdom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 A w mojej kapturnicy leży ćma... Jest duża, gnije i strasznie przy tym śmierdzi... Chyba ją jakoś wyjmę... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Moim zdaniem To jest Larwa ćmy. Z powodu tego że się nie zmieściła już niżej i zablokowała się powstało takie pdbarwienie na kapturze . Soja drogą mój dzbanuszek n x gentle połknoł 2 szerszenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Moja jedna wciągnęła samca komara -nie wiem jak on się tam zmieścił ze swoimi odnóżami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi