kamcio122 Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Chciałem się zapytać do jakiej grupy rosiczek należy drosera glanduligera?? szukałem tej informacji ale nie znalazłem niczego powiedzcie mi jeszcze czy jest ona szybsza od burmanii i okolo ile moze kosztowac wielkosc doroslej roslinki? bo czytałem ze jest bardzo droga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 D. glandurigera należy do monotypowej sekcji Coelophylla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Bulwiaste Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Agnieszko ta roslina nie tworzy bulw. To rosiczka zimnolubna z Australii i Nowej Zelandii. Jej dzialanie jest pokazane na filmiku, do ktorego podawalem link kilkanascie dni temu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Hm, jakiś czas temu zasiałem D.glanduligera, kiełki rosną bardzo wolno i z początku wgłąb podłoża... na internecie czytałem gdzieś że jest to rosiczka bulwiasta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Hoduje się ją jak bulwiaste, a że bulw podobno nie tworzy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 (edytowane) DzIĘKI ZA ODPOWIEDZI nie spodziewalem sie ze aż tak dużo ich będzie planuje sobie ją właśnie zasiać i z tąd moja ciekawość jeszcze jak wiecie to powiedzcie ile moze kosztowac dorosla roslinka? Edytowane 17 Listopada 2007 przez kamcio122 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 okolo 35-40zl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi