Tom Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 (edytowane) strój całościowy [no nie do końca] w stylowej czapeczce "mucha" jak znajdę coś jeszcze to dodam Edytowane 19 Stycznia 2008 przez koma ort. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neko Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 buhahahaha fajne ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 już nie zdjęcie[/img] i chińczyk[/img] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 a tu ja w moim mucholowkowo-rosiczkowo-sylwestrowym stroju. po pociagnieciu za sznurki pulapka sie zamyka calosc sam zrobilem z czego jestem dumny bo przetrwalo burzliwego sylwestra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 (edytowane) fajny muszę se zrobić taki kołnierz zdjęcie 1-ja w moim stroju -//- 2-czemu pułapka się nie zamknęła? :: -//- 3- bo kot jest za duży jeszcze jutro na kółku zrobię rękawiczki rosiczkowe Edytowane 24 Stycznia 2008 przez MariuszG Nie odpowiadamy na własne posty, jeżeli chcemy cos zmienić uzywamy przycisku EDYCJA ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Muscipulaman ;] bardzof ajne pomysły na takie stroje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Muscipulaman ;] Ja tak wyglądam podczas pełni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 25 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2008 rękawiszek nie ma ale za to jest strój jutro dam fotki bo komórka się ładuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi