koma Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Jkwiatek wyszedł z inicjatywą, spotkania w Warszawie z tego to wiem to część forumowiczów tu bywa lub mieszka. Cel: rozmowa o roślinach owadożernych i poznanie hodowców. Miejsce i czas do dopasowania, najlepiej weekend nie wcześniej jak za tydzień, by wszyscy się mogli dopasować, z racji, że część z Was nie ma dowodów, skończy się pewnie na pizzerii Reszta do ustalenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 A wiec: Ja chętny Na pizze można iść Ew. dowód mam A co do terminu to ja proponuje albo 9 albo 16 luty tak żeby w ferie było No trochę jest osób z wawki Napisze do wszystkich z wawy i bywalców na spotkaniach że takowe ma sie gdzieś odbyć Macie propozycje gdzie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Ha no więc pewnie bym wpadł chyba że matka wpadnie na pomysł aby w tym czasie gdzieś jechać (a wiem że coś na ferie szykuje tylko nie wiem co i kiedy a nic powiedzieć nie chce) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Ja powiem że nie wiem, może wpadne może nie. Będę wiedział jaki będę miał san konta i dlatego ciężko mi jest określić sie dokładnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 (edytowane) Wpadać ludzi poznać ! Dużo zł nie bedzie potrzeba ! Termin 09-02-2008 Na miejsce proponuje SIKKIM Guranse Tea Polska Aleje Niepodleg?o?ci 88 Fajna herbaciarnia dobre ceny mozna usiasc i pogadac:) Spotkanie odbedzie sie o godz 11 (czyli poranna herbatka Beda: koma, miecio , ogrodnik1992 , MarcinS, ja - kto jeszcze ?> Edytowane 3 Lutego 2008 przez koma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 to ja jestem chętny, tylko dlugo nie zabawię bo o 14.45 mam pociąg do domu. może się wymienimy roślinami? mam na wymiane: capensisy: alba, zwykły i all red, Drosera spatulata Drosera adelae Drosera binata Drosera coccicaulis (mnóstwo) Drosera scorpioides drosera dichrosepala Dionaea muscipula 'fine tooth x red' Dionaea muscipula 'fused tooth' Pinguicula cyclosecta Pinguicula gigantea Pinguicula moctezumae x agnata sp Japan Utricularia calycifida Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 (edytowane) Do spotkania 3 dni Końcowe info : Termin - 09.02.2008 Miejsce- SIKKIM Guranse Tea Polska / Aleje Niepodległości 88 Czas - 11,00 bo o tej otwierają Jezeli ktos chce mogę sie umówić z nim na centralnym ( chyba z mieciem sie tak ustawiamy ) Jak nie to na miejscu czekać Beda: koma, miecio , ogrodnik1992 , MarcinS, ja (i prawdopodobnie gosc suprise ) JEŻELI ktoś z ludzi z wawki lub z poza co mogli by wpaść to pisać kto lub kontaktować sie z nimi żeby nas było więcej chyba wszystko napisalem Edytowane 6 Lutego 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Hmm Oto pytanie mnie meczy czy oplaca sie robic spotkanie ? Miecio nie wpada , od ogrodnika nie mam wiadomosc ;/ Czy nie lepiej bedzie jak zamowione nasionka dojda zrobic spotkanie ? wtedy bym Wam je przywiózł ? ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 SPOTKANIE ZOSTAJE UNIEWAŻNIONE ! A wiec niestety spotkanie sie nie odbędzie z przyczyn jasnych : Za mało ludzi .. a jeszcze nie wiadomo czy każdy będzie Spotkanie na 100% bedzie po feriach ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi