xszymonx Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 http://img154.echo.cx/img154/6485/crestedpetioles5hl.jpg znalazłem takie zdjęcie, kiedyś u mojej jednej muchołówki też się tak działo, czym jest spowodowane takie zakręcanie się rosnących pułapek?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 A może głupie pytanie nie zmieniałeś pozycji wzajemnej roślinka---światło? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 u mnie tez sie tak dzieje. i to raczej nie z powodu zmiany pozycji wzgledem światła. z tego co widziałem to z takich krzywych liści wyrastaja zupelnie proste pułapki. a czym to jest spowodowane? trudno powiedzieć, u muchołowek wychodzących ze stanu spoczynku pojawiają się różne anomalie, może to jedna z nich? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 a czym to jest spowodowane? trudno powiedzieć, u muchołowek wychodzących ze stanu spoczynku pojawiają się różne anomalie, może to jedna z nich? Ja powiem tak, u mnie są pod żarówami nic nie przestawiam i tak nie miałem, a mam kilka kultywarów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi