Skocz do zawartości

Na Dwór Czy Jeszcze Nie ?

sacik

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam by jeszcze poczekał bo mimo że od czasu do czasu zaświeci słońce to i tak na dworze jest zimno. Lepiej wstrzymaj się jeszcze gdzieś z miesiąc jak temperatura będzie wyższa.

Odnośnik do odpowiedzi

Moje kapturnice i muchołówki są od jakiś trzech tygodni są na dworze i dzień i noc. Zimowały w pomieszczeniu w którym była temperatura w granicach 5-10 stopni. Nie przechodziły "przyzwyczajania" bo nie było potrzeby. Mrozami się nie przejmuję (chyba, że temperatura miała by spaść do -10stopni.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym tam jeszcze nie wystawial :) moje co prawda w szklarni ale zawsze to troche cieplej niz na dworze. Do tego nie wiem jak u was ale u mnie w piatek spadlo 10 cm sniegu (jeszcze troche lezy) ... ja bym si wstrzymal.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Dziś jest świetny dzień aby wystawić owadożery na balkon, przynajmniej u mnie na dworze w słońcu jest 30 stopni czyli akurat ale na noc jeszcze wezmę je sprzątnę do domu. A wy wystawiliście już swoje rośliny czy nie??

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.