jkwiatek Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 (edytowane) Witam Trochę roślin Niestety zdjęcia słabe bo z telefonu. Komentarze mile widziane Pozdrawiam jkwiatek Edytowane 22 Marca 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 ooo kurcze niezła plantacja i te kwadratowe doniczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Niezła kolekcja, nie ma coo. Fajnie, że gal. założyłeś. Jest się czym chwalić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Super rośliny. PS> Mogłeś dodać trochę zdjęć kapturnic i muchołówek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 Mogłeś dodać trochę zdjęć kapturnic i muchołówek Na kapturnice nie pora ponieważ kielichy poobcinane i same bulwy są a co do muchołówek to większość dopiero sie budzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Ale ty masz wszystko poukładane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Zawsze się zastanawiałam jak wygląda twoja kolekcja. Naprawdę robi wrażenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 Ale ty masz wszystko poukładane <szok> e tam Zawsze się zastanawiałam jak wygląda twoja kolekcja. no to już wiesz w kilkudziesięciu % reszta będzie z czasem teraz to na szybko fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 (edytowane) Wróciłem dziś a tu taka niespodzianka : Edytowane 22 Marca 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz52 Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 beautiful collection jakbyś chciał coś oddać, to pamiętaj, możesz na mnie liczyć rotfl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Śliczna D. falconeri, opisz na forum jak ją uprawiasz, bo to na pewno gatunek bardzo pożądany, o którym ogólnie w Polsce niewiele wiadomo. Niezła plantacja innych gatunków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 Wiesz Krzysiek co do jej uprawy to niestety mam ją krótko choć rośnie elegancko (wypuściła parę liści ). O hodowli to będę mogł coś wiecej powiedzieć po okresie spoczynku jak przeżyje OK Co do teraźniejszości to jest w akwarium w wilgotności x (brak urządzeń pomiarowych) pod świetlówkami 2x36 i ma dość ciepło (brak urządzeń pomiarowych) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi