Reez Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Moja Muchołówka od paru dni stoi na balkonie, przez jakieś 2-3 dni było normalnie, ale dziś zauważyłem, że nowe liście zaczynają... Hm, jak by to nazwać, wychodzą im takie białe żyły, jest to szorstkie i nasady liścia też bieleją. Czy to poparzenia słoneczne? Dałem ją do domu, ale mama powiedziała żebym odstawił na balkon i tylko dać do cienia. Ale martwię się, bo jeden Muchol już mi pada, "podzielił się" na części i usycha, a nie chcę tracić wszystkich Muchołówek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Poprosimy zdjęcie. Z opisu trudno wywnioskować co to może być. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 http://www.rosliny-owadozerne.pl/Mucholowk...ina-t16206.html Wydaje mi się, że w Muchołówka: liść, Pytanie 3., mocno pasuje do Twojego problemu. Przeglądnąłeś te pytania? Chyba nie... Następnym razem będzie warn. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi