Ultricularia Napisano 13 Czerwca 2018 Share Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Zamówiłem na roraimie pływacza sandersonii po odpakowaniu paczki zorientowałem się ,że to nie jest ten gatunek może ktoś pomoże zidentyfikować . Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Ultricularia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Czerwca 2018 Share Napisano 13 Czerwca 2018 Potrzeba zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultricularia Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Ultricularia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultricularia Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2018 Potrzeba zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Czerwca 2018 Share Napisano 13 Czerwca 2018 To może być Utricularia blanchetii "White flower". Mam nadzieję, że ktoś pływaczowy to potwierdzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 13 Czerwca 2018 Share Napisano 13 Czerwca 2018 To może być Utricularia blanchetii "White flower". Mam nadzieję, że ktoś pływaczowy to potwierdzi. Potwierdzam, zdecydowanie jest to U. blanchetii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darlington Napisano 14 Czerwca 2018 Share Napisano 14 Czerwca 2018 Kolejny przykład nieuczciwości Roraimy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultricularia Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2018 Kolejny przykład nieuczciwości Roraimy Już więcej u nich nie zamówię kupiłem też torf jakość nie najlepsza ale może być helsros ma zdecydowanie lepszy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szejker Napisano 20 Czerwca 2018 Share Napisano 20 Czerwca 2018 Tak, to blanchetii. Takiego sprzedawali na festiwalu, a na ich stronie nie ma. W roraimie wygrałem dzbaneczniki xxxl, więc nie powinienem narzekać, ale zapakowane tak, że dosłownie wszystkie liście połamane. Heldros był moim pierwszym sklepem, gdzie poznałem owadożery 4 lata i nadal mają się świetnie (muchołówka red green, kapturnica eva, rosiczka capensis, dzbanecznik bloody mary). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi