allgreen Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Witam, od dłuższego czasu brakuje mi tu czegoś takiego jak mapa hodowców. Człowiek jest wzrokowcem i lubi towarzystwo. Mapa ta ma na celu łatwiejsze nawiązywanie nowych kontaktów w świecie RO. Chcesz pogadać, ale też się spotkać? Może jakaś wspólna wyprawa? Sprzedaż lub wymiana roślinami. A może tylko jesteś ciekaw/a kto mieszka niedaleko Ciebie? Hodowcy roślin owadożernych >>MAPA<< Zachęcam Wszystkich do wpisywania się Jeżeli temat się przyjmie a chętnych będzie dużo, to proszę administrację o przeniesienie lub przypięcie we właściwe miejsce. 1. Dodawanie nowych miast- stawianie pinezki. 2. Edycja już istniejących miast, czyli dodawanie swojego nicku. Edit: W przypadku problemów z wpisaniem się na mapę proszę pisać do mnie lub bezpośrednio pod tym tematem Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Widywałem coś takiego na innych forach, było do ustawienia w profilu. W sumie może być. http://www.srgc.net/forum/index.php?action=googlemap Nie wiem czy niezarejestrowani też mogą to widzieć. W profilu natomiast mam coś takiego: Nie wiem jak to zrobić, walcie z tym do Marroma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Po linku nic mi się nie wyświetla. Dzięki za przypięcie tematu. Edytowane 6 Września 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Muszę być zalogowanym na googlach, aby móc edytować tą Twoją mapę allgreen? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Powinien wystarczyć link z tematu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Chyba raczej trzeba być zalogowanym... Chociaż ja to zawsze miałem dar do nieogaru Klikam na nazwę swojego miasta, ale nie mam tam żadnych opcji do kliknięcia. Edytowane 6 Września 2015 przez Iglacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Klikam na nazwę swojego miasta, ale nie mam tam żadnych opcji do kliknięcia. Właśnie mam tak samo. Pod szukajką nie mam żadnych opcji (pinezek itp.). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Zalogowany jestem a mimo to nie mam przycisku pineski itp itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myself Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Chyba tylko autor może dodać pinezkę. Edytowane 6 Września 2015 przez myself Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Ok już patrze, ale chyba będzie trzeba zmienić mapę bo tu prawdopodobnie to nie działa tak jak myślałem. Na pewno ja mogę edytować i jeżeli kogoś ręcznie wpisze maile to te osoby mają dostęp jako moderacja. Ale to miało być żeby wszyscy sami się wpisywali. Chyba, że ktoś zna lepszy sposób\ mapy? Edytowane 6 Września 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Ok poprawione teraz powinno być dobrze. Edit: Teoretycznie każdy z dostępem do internetu może wyświetlać i edytować mape, nawet bez logowania na konto google. Edytowane 6 Września 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Wszystko działa już. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Ok fajnie W takim razie zachęcam do wpisania się. Jestem ciekaw jak mapa będzie wyglądała za miesiąc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Ja też już dodałem swoją pinezkę Ale widzę, że sporo osób dodało pinezkę z miejscem zamieszkania ale jej nie edytowali i nie dodali swojego nicku Edytowane 6 Września 2015 przez chroman91 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) No to Ale taka prośba- nie ma sensu za bardzo wpisywać samych nazw miast, bo te są już podpisane na mapie a my się tu geografii nie uczymy Jak będą same puste nazwy miast to mapka zrobi się trochę bezwartościowa. Za to widzę że już ktoś pierwszą pinezkę poza PL stawił i fajnie Edytowane 6 Września 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi